17 September (maandag) - Reisverslag uit Tartu, Estland van Miriam Berg - WaarBenJij.nu 17 September (maandag) - Reisverslag uit Tartu, Estland van Miriam Berg - WaarBenJij.nu

17 September (maandag)

Door: Mikkie

Blijf op de hoogte en volg Miriam

19 September 2007 | Estland, Tartu

Ik had ontzettend moeite met opstaan. Daardoor was ik eigenlijk iets te laat met naar de mevrouw van de readers te gaan. Ze was op pauze toen ik daar aan kwam. Gewacht tot ze terug was, heb mijn readers eindelijk betaald (hopelijk heb ik ze vrijdag) en heb me naar huis gehaast om mijn tas te halen voor mijn les van die middag.
Ik heb toen ik terugkwam mijn kamer omgegooid en heb nu een bed en een soort bank zodat ik eindelijk een beetje fatsoenlijk films kan kijken zonder in ongemakkelijk stoelen te moeten zitten. Ik heb toen wel natuurlijk de hele vloer met vegen en dweilen maar dat vond ik niet erg. Ben erg tevreden over mezelf, het ziet er veel leuker uit nu. Kwam er ook achter dat ik toch een stopcontact bij mijn bed heb (zat eerst verscholen achter het bed) dus heb nu een nachtlampje dat ik kan uitmaken zonder eerst op te hoeven staan.
Toen ik naar Meghan’s en Cassie’s kamer ging om ze erover te vertellen kreeg ik erg vervelend nieuws. Meghan had besloten om naar huis te gaan. Ik heb niet aangedrongen dus ik weet niet precies waarom ze per se wilde gaan maar het was blijkbaar een opeenstapeling van allemaal kleine dingen en problemen die uiteindelijk te veel werden. Het vervelendste was nog wel dat ze dinsdagnacht al zou vertrekken. We besloten meteen om met alleen de meiden (Anya, Cassie, Meghan en ik) lekker uit te gaan. We hebben heerlijk gegeten (en gedronken) en taveerna, een restaurant waar we eigenlijk nog nooit geweest waren maar wat een heel leuk restaurantje bleek te zijn. Na het eten hebben we nog allemaal foto’s van Tartu gemaakt en Meghan wilde graag al beginnen met inpakken dus we zijn weer op tijd terug gegaan.
Maar wacht, ik kreeg nog meer vervelend nieuws. Marc en ik hadden kaartjes gekregen voor een concert van Racoon in Roermond (in April) en ik had me er helemaal op verheugd maar nu hebben ze dat concert afgelast... dus geen Racoon... *snif*.
Ben toen maar op tijd naar bed gegaan omdat ik de dag erna mee zou gaan Meghan afzetten op het busstation om half 3 ’s morgens.