2 November (vrijdag) - Reisverslag uit Tartu, Estland van Miriam Berg - WaarBenJij.nu 2 November (vrijdag) - Reisverslag uit Tartu, Estland van Miriam Berg - WaarBenJij.nu

2 November (vrijdag)

Door: Mikkie

Blijf op de hoogte en volg Miriam

03 November 2007 | Estland, Tartu

Nog even een lesje Graphs ertegenaan. Onze leraar Jan is nog steeds in Japan, maar gelukkig kregen we dit keer een betere vervanger dan die vorige kerel.
Na de les even wat gegeten en door naar het migratiekantoor want het weer gaat omslaan en ik zal er toch ergens deze komende week langs moeten gaan.
Gelukkig klopte de foto dit keer wel en hoef ik alleen nog maar terug om dat ding op te gaan halen. Wel grappig, ik heb straks een Estische id-kaart waarmee ik me officieel mag identificeren.
Om 5 uur hadden we een meeting van de Henry Kissinger fanclub en daar was ik wel even mee bezig.
Owjah, en Bret woont vanaf vandaag in zijn nieuwe appartement (met oven!!) maar ik kon helaas nog niet mee omdat ik werk had dat ik had beloofd die avond nog te doen. Maar dit weekend ga ik zeker langs. We gaan gebruik van zijn oven maken en lekker brownies of iets dergelijks bakken...
Nja, moest 's avonds dus nog wat huiswerk maken en heb daarna nog de film "Good luck Chuck" gekeken.