8 & 9 November (donderdag en vrijdag) - Reisverslag uit Tartu, Estland van Miriam Berg - WaarBenJij.nu 8 & 9 November (donderdag en vrijdag) - Reisverslag uit Tartu, Estland van Miriam Berg - WaarBenJij.nu

8 & 9 November (donderdag en vrijdag)

Door: Mikkie

Blijf op de hoogte en volg Miriam

10 November 2007 | Estland, Tartu

Donderdag zoals gewoonlijk niet veel uitgevoerd behalve huiswerk en boodschappen en dergelijke.
Gewoon weer les vrijdag, maar was om 2 uur alweer klaar dus kon weer verder gaan met weekend vieren.
Best wel drukke dag eigenlijk, heb flink wat leeswerk gedaan en hebben een meeting van onze fanclub gehad. Daarna begon het Polish Party en dat was geweldig. De Poolse medestudenten hadden zich echt uitgesloofd en allemaal eten voor ons allemaal gemaakt. Het was allemaal erg lekker en vooral en soort zoete lekkernij vond ik zeker de moeite waard. Ik denk dat ik de meiden het recept daarvan ga vragen.
Ik ben vrij op tijd naar bed gegaan en pas heel laat opgestaan en ga nu bedenken wat er op het programma voor vandaag staat.

• 22 November 2007 - 14:42

Marèse:

Hey Mikkie!

De liks een bíetsjke achter mit diene blog :P Ich hoap dat nog alles good geit! En tot euver iets meer dan een moandj :D

Groetjes, Marèse