28 September (vrijdag) - Reisverslag uit Tartu, Estland van Miriam Berg - WaarBenJij.nu 28 September (vrijdag) - Reisverslag uit Tartu, Estland van Miriam Berg - WaarBenJij.nu

28 September (vrijdag)

Door: Mikkie

Blijf op de hoogte en volg Miriam

29 September 2007 | Estland, Tartu

Vandaag eerste toets voor Graphs en het ging eigenlijk wel goed. Achteraf gezien hadden mijn antwoorden veel korter gekund maar heb het toch best redelijk gedaan. Heb ondertussen het punt voor mn presentatie terug en ik had 13/15 (komt neer op ongeveer een 8,6). Ben er wel blij mee. Na de les ben ik meteen doorgegaan naar de kledingzaak waar ik de dag ervoor een mooie broek had zien hangen en heb hem gekocht (één van de broeken die ik mee had genomen viel praktisch uit elkaar). Weer thuis ben ik verder gegaan met mn was... Heb me dit keer boos kunnen maken over de drogers ipv de wasmachines... Toen ik eindelijk klaar was ben ik nog even met Sebastian, Bret, Lukas, Kaira en een vriendin van Kaira gezellig wat gaan drinken. We hebben wel drie café's moetn proberen voor we eindelijk een tafel gevonden hadden. En om 12 uur waren we weer terug in Raatuse en ik ben niet lang daarna ook naar bed gegaan.
Even nog een opmerking van een iets minder leuke aard. Donderdag is Oma opgenomen in het ziekenhuis omdat ze pijn op haar borst had en een veel te hoge bloeddruk. Ze hadden gehoopt dat ze vrijdag weer naar huis kon maar dat is helaas niet het geval. Ze denken dat ze toch een lichte hartinfarct heeft gehad en ze willen wat meer testen. Het is dubbel vervelend omdat Oma zondag jarig is en ze dus nu niet thuis kan zijn om het te vieren... Wordt maar snel beter, Oma.

• 29 September 2007 - 20:30

Marèse:

Hoooi Mikkie!

Oeh, wat goed van die 8.6! :D En ich loos daste een pakketje van thoes heijs gekrege, ech lief! :D Ich hoap waal dat dien oma flot beater wurt!! :o

xxx