29 September (zaterdag) - Reisverslag uit Tartu, Estland van Miriam Berg - WaarBenJij.nu 29 September (zaterdag) - Reisverslag uit Tartu, Estland van Miriam Berg - WaarBenJij.nu

29 September (zaterdag)

Door: Mikkie

Blijf op de hoogte en volg Miriam

01 Oktober 2007 | Estland, Tartu

Het was één van de mooiste dagen van de maand. Het is 22 graden geweest en het was gewoonweg heerlijk buiten. Ik heb helaas niet zo heel veel gedaan buiten maar ik ben speciaal verder gewandeld dan nodig voor mijn boodschapjes en ik ben met een boek in het park aan de oever van de rivier gaan zitten totdat de zon achter de gebouwen was verdwenen. Van mij mogen er meer dagen zoals vandaag zijn.
Enige vervelende dingetje aan vandaag was dat internet weer eens uitviel en we de mededeling kregen dat het het maandag pas weer zou doen (waar betalen we nog de internetrekening voor?). Op het moment dat internet wegviel was ik ook nog een film online aan het kijken en ik heb dus de laatste 20 minuten van de film nog steeds niet gezien. Erg vervelend. Wat wel ontzettend vreemd is dat één programma wel werkt: skype. Heb dus gelukkig nog wel een beetje contact met de buitenwereld als internet weer eens eruit ligt hier. Achjah, heb me 's avonds maar the bourne ultimatum gekeken omdat die toch op dvd stond.